Dobrodošli u realni svijet majčinstva

KROZ OČI 32-GODIŠNJE PETRE NINČEVIĆ

Mama trogodišnjeg energičnog Lukasa i jednogodišnje mazilice Lote, žena ozbiljnog odvjetnika i nervozna kućanica/marketingašica koja se bori s dnevnim obavezama i promišljanjima o životu.

 

September 6, 2019

Prije nekoliko dana bila sam na savršenom kratkom putovanju u Njemačku. Vodio me Lidl. E ljudi, Lidl! Vodio je mene, najobičniju mamu koja u slobodno vrijeme (kojeg je sve manje) bloga i dijeli s vama dogodovštine iz svog života.

Kad sam vidjela pozivnicu u svom inboxu,...

July 28, 2019

Nedavno smo posjetili Camp Zagreb u Rakitju i htjela bih vam samo staviti par slikica da vidite kako izgleda lokacija. 


Ne mogu vam pisati klasičnu recenziju jer nismo kampirali, čak nismo niti jeli tamo, no pišem post čisto ako među vama ima kampera pa da vam dam hint...

July 26, 2019

Ja sam sigurna da nikad niti jedna osoba na svijetu nije rekla: selidba s djecom je piece of cake.

Znate kad bih se eventualno mogla složiti s time? Da imam recimo 50 godina i djecu od 25 koja su spremna na fizički rad i ravnopravno sudjeluju u selidbi. 


Mi još zapravo...

June 10, 2019

Kako je u zadnje vrijeme s klincima sve lakše (odrastaju), tako smo se i mi malo više okuražili na neke izlete i kraća putovanja. Uskoro ćemo, nadam se, i na duža. Tako smo nedavno bili u Istri pored Novigrada, a recenziju možete vidjeti na idućem linku.

Ovaj vikend odl...

June 7, 2019

Prije nekoliko dana vratili smo se iz Istre i htjela bih s vama podijeliti svoje iskustvo oko boravka u Aminess Maravea Camping Resortu. 

Čisto kao uvod, planirali smo ići na otvorenje Istralandije pored Novigrada te smo na bookingu rezervirali najbliži mogući smje...

May 3, 2019

Neki dan sam pročitala jedan tekst i vratilo me skroz u prve dane mog majčinstva. Ne prvih 5-6 dana, već prvih cca 3 mjeseca, kad su neke noći bile jako, jako teške. 


Nemam široki krug prijateljica, imam jednu najbolju prijateljicu koja mi je ujedno kuma i koja je uz me...

March 15, 2019

Evo da se i ja opet malo javim, slaba sam nekako s objavama u zadnje vrijeme, ali opet je malo kaos. 


Sjećate se one moje objave kada sam počela raditi i kad ste me pitale kako je, kako se organiziram i preživljavam dan? Pa je tu objavu shareao net.hr i vrli stanovnici...

February 22, 2019

Drage moje mame, vrlo vjerojatno ste čule za NIFTY - rani test probira. Ako niste, u nastavku ću navesti više detalja, no prvo ću se osvrnuti na svoju situaciju.

Ja nisam radila NIFTY i ne mogu govoriti iz iskustva, ali kroz bloganje sam srela jako puno mama koje su ga...

February 6, 2019

Dosta često me pitate u porukama što nekome pokloniti u babinje. Izbor je zaista velik i lako se pogubiti u ponudi svega i svačega. Želite razveseliti novopečenu mamu kojoj idete u posjetu i dati joj poklon koji će joj se zaista svidjeti, no isto tako - želite pogoditi...

December 11, 2018

Danas ujutro vozila sam djecu u vrtić. Slušala sam Otvoreni radio iz kojeg je treštao Bruno Mars, a ja sam pjevala (ok derala se) iz sveg glasa u autu dok su djeca iza mlatarala glavama i pljeskala jer je mama odlične volje.

Iskipala sam ih iz auta u vrtić, vraćala se...

Please reload

Recent Posts

Please reload

Archive

Please reload

Tags